http://www.wetpetz.com/goldfish.htm

Varza stricata, autorul unui blog care nu e deloc varza, vrea sa afle ce as face io, Groparele, daca as prinde pestisoru’ de aur cu trei dorintze la purtator. Io deja am raspuns aici, pe blogu’ lu sorella, da’ nitica incercare de gimnastica mintala nu imi face rau, si dorintze mai am pe stoc. Asa ca, daca l-as prinde inca o data pe shtiucoiu’ cu dorintzi, i-as cere fara sa clipesc:

1. Sa pot sa fac un interviu cu Dumnezau, da’ sa stea fatza in fatza cu mine, sa-l vaz, nu numa’ ashe, sa-I aud cu vocea in capu’ meu, mai ales ca nu is prea sigur ca vocea aia e a lu’ Dumnezeu, finca vocea ma mai indeamna sa ma si uit supt fuste la coleje si deasupra decolteelor prin autobuze;

2. Sa am un bazin cu sirene in garsoniera la mine, da’ sirene d-alea cu picioare lungi, care sa nu puta a peste si a scoici in putrefactie ca digu’ din Burgas, si care sa nu aiba mame care sa-mi fie mie soacre;

3. Hmmm. Sa fac una in ring cu canceru’. Sa ii fut un cap in gura si doo crosee in testicole in timp ce fumez, si cand plangand il cheama si pe frate-su, sa ii dau si lu ala in gura, sa ii stric jucariile, sa ii zic ca ma-sa-i curva si ca va ramane repetent si ca sa vina cu parintii la scoala. Muie cancerului! Fumati tigari necangerigene, pls.

Daca mai ceteshte cineva situl asta, il rog sa preia leapsha asta menstruala cu pestisoru’. Da’ sa nu scrie ca si-ar dori sa nu mai prinda nimeni pestisoru’ in afara de ei. Unii dintre noi mai avem nevoie de vise, si nu avem toti bani de droguri.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Marius Reply

    Apai no, daca are 3 si mi le face de-a gata l-as pune in ordine: sa faca una bucata slanina ce nu se topeste niciodata si una bucata foc ce topeste tot. Ultima ar fi sa stea cu painea la picurat untura de pa slana pana se topeste de tot slana.
    Na, fir-ar al dracului de pestalan, ca l-am rezolvat. Deci pestisoru cu pricina va suna ocupat. Mirific.

  2. Groparu Reply

    Hmmm… a treia dorintza nu vrei sa fie un stomac care sa poa’ sa dijere pkita aia cu slana care nu se topeshte? Ca daca ai avea asa ceva, ai putea sa bei ghi tatie, inclusiv alcool din termometru, lichid de frana si lapte demachiant cu alcool, ca efectul de afumare e garantat, si nij nu simti a doua zi ca daca faci pipi la coltz de strada, gaureshti gardu’.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *